Aktivno s Petro

Spletna stran za predstavitev programa aktivne vadbe za podjetja. Petra Poznič je končala dodiplomsko in podiplomsko izobraževanje iz znanosti vadbe na univerzah v Združenih državah, zdaj pa svoje svetovne izkušnje prenaša v raznovrstne programe gibanja za zdravje. Aktivna je v lokalnih zdravstvenih združenjih, prav tako pa ste jo mogoče že zasledili v različnih televizijskih reportažah.

Še danes se spomnim dne, ko sva se s Petro spoznali na atletskem mnogoboju v dvorani. Takrat sva bili s Petro edini tekmovalki v najinih starostnih kategorijah. Spomnim se tudi treme pred tekmovanjem, saj je bila moja prvotna disciplina met kopja. V precej živčnem stanju sem samo upala, da dokončam celoten vikend tekmovanja.

Vse discipline sem dobro napadla v sebi pa bala tiste zadnje, teka na 800 m. Ugh, tek s štoparico. Tudi zdaj ko pišem o tej izkušnji v sebi čutim mravljince. Telo je pripravljeno, v glavi pa mi vrejo misli kdo sem jaz, da lahko tečem na srednje proge, če pa sem v resnici metalka kopja. Pok pištole, in s Petro začneva teči. Po parih krogih, ko vidno omagujem, spoznam trenerko Petro.

Med tekmovanjem na časovni izzid je Petrina pozitivna naravnanost privrela na dan. Predramila me je z vzpodbudnimi besedami, dodala par tehničnih nasvetov in skupaj sva uspešno zaključili tekmovanje. Ni mi treba na dolgo razlagati, da najino prijateljstvo traja še danes.

Prav tako pa je Petra spodbujevalka še danes. V svojih študijskih letih je pridobila izkušnje kot pomožna trenerka univerzitetne ekipe, nato pa je po prihodu v Slovenijo začela razvijati aktivne programe za vse, ki si želijo zdrave vadbe prilagojene njihovim potrebam. Vadba, ki združuje znanost in lahkotnost, da je dostopna vsakemu.

Poleg že uspešne Telovadnice Atlet, se je Petra odločila za zagon programa Aktivno s Petro, ki je ustvarjen za aktivni odmor podjetij ali vadbo na delovnem mestu. Po pogovoru sva se odločili, da je predstavitvena spletna stran, s katero Petra lahko pristopi k podjetjem in jim pomaga doseči cilje zdravja zaposlenih, prava izbira za rast njene vizije: Z aktivno vadbo do zdravja.

Izziv

Petra je iskala rešitev za profesionalno predstavitev aktivnega programa za zdravje zaposlenih, ki ga je razvila za podjetja. Potrebovala je spletno stran, ki bi hkrati delovala kot spoznavna vizitka, ter omogočila način preko katerega podjetja pošljejo povpraševanja za aktivni odmor. Petra je želela spletno stran, ki je učinkovita za poslovanje, hkrati pa ponuja možnost za širitev v prihodnosti.

Rešitev

Odločili sva se za vzpostavitev spletne vizitke, ki vsebuje kratko predstavitev programa. Stran predstavi Petro in njeno strokovno podlago, ter ponudbo za potencialne kliente. Za možnost povpraševanja, stran vključuje povezavo preko katere lahko potencialne stranke same rezervirajo časovni termin za spletni posvet. Stran je prav tako integrirana z marketinško platformo za spletne novice.

“Da so moje ideje zaživele na spletu je bila Saša zagotovo najboljša možna rešitev in motor, ki je poganjal in iskal rešitve dokler nisem bila zadovoljna s končnim izdelkom. Poleg tega pa mi je še vedno na voljo z novimi namigi in predlogi, za izboljšanje že končanih spletnih strani. Saša je vsekakor bila najboljša izbira za izdelavo mojih spletnih strani.” - Petra