Multiverse

Spletna stran in fotografija za osebno znamko Multiverse by Andreja Košir je bila zgrajena za navdih vsem, ki iščemo notranji mir skozi prakso joge ter meditacije in bi se radi zbližali z naravo. Andreja na spletni strani deli prednosti prakse joge za notranjo rast in nas uči o pozitivnih učinkih, ki jih ponujata dihanje in umirjanje uma. Stran omogoča organsko rast znamke, prav tako pa vabi spletne obiskovalce, da se povežejo in pridružijo jogi ter meditaciji v pristni naravi Jezerskega ali preko spleta.

Andrejo sem spoznala med uvodno predstavitvijo prve skupine PONI Gorenjska in takoj so me prevzeli njena jasna vizija, razdelan načrt in začrtana pot do realizacije njene poslovne ideje. Vedela sem, da je Andreja celoten paket. Premišljena, močna v pisanju besedil, strateško razmišljujoča, umirjena in samozavestna, hkrati pa pripravljena na vse s stopali na trdnih tleh. Ko me je vprašala, če bi ji izdelala spletno stran za osebno znamko, ki se posveča povezavi med naravo in njenim vplivom na nas, sem bila navdušena!

Andreja, ki je v preteklosti med drugim soustvarila in v vlogi glavne urednice uspešno vodila revijo z vsebinami pozitivnih nalezljivih idej, zdaj uresničuje misijo z aktivnostmi v naravi. V času, ko postajamo vse bolj zaposleni, nam Andreja približa aktivnosti, ki nas ponovno postavijo v stik s samim sabo ter naravo. Za razvoj osebne znamke je bilo Andreji pomembno, da celotna podoba odraža tudi tisto, česar se ne da povedati z besedami.

Andreja je želela, da spletna stran odraža njeno resnično podobo. In kaj je boljšega kot fotografije, ki prikazujejo okolje, ki prinaša magičen pretok energij? Na lepo sončno jutro sva se tako z Andrejo podali na fotografiranje v neokrnjeno naravo na Jezerskem.

Fotografije, ki sva jih ujeli tisto jutro, so postale platno za personalizirano vizualno podobo, medtem, ko je Andrejino znanje postalo vir informacij, ki ga ponuja svojim bralcem.

Spletna stran tako podaja blog zapise s koristnimi informacijami, obiskovalcem pa prav tako omogoča rezervacijo svojega doživetja joge in meditacije v prelepi naravi na Jezerskem in preko spleta.

Izziv

Andreja je imela ustvarjeno vizijo in cilje za širitev svoje joga prakse, meditacije in osveščanja pozitivnih učinkov narave na splet, zato je potrebovala spletno stran. Ker je njena znamka na začetku razvojne poti, ji je bila najbolj pomembena vzpostavitev bloga za predstavitev misije.

Rešitev

Z Andrejo sva zasnovali osnovni koncept, da bi zadovoljili potrebe strank, ki si želijo stopiti korak bliže k sebi in se povezati z naravo. Andreja je izbrala vizualno podobo, ki sva jo vsebinsko in fukncionalno okrepili. Uvodna stran je tako nastala s predstavitvijo znanosti narave, Andrejino ponudbo vodene prakse joge in meditacije ter načinom, da se zainteresirane stranke povežejo in udeležijo praks. Za osebno znamko je še bolj pomembno, da so vizualne podobe originalne in skladne vizijo, ki sva jo z Andrejo podprli s fotografijami v naravi, ki so dopolnile vizualne vsebine.

“Lahko rečem, da je bil projekt uspešen predvsem zaradi Sašine velike požrtvovalnosti, prilagodljivosti in profesionalnega pristopa, predvsem pa želje, da ustvari najboljši možen produkt: odzivno, stabilno, varno in optimizirano spletno stran, kar ji je tudi uspelo. Zagotovo se bom na Sašo obrnila tudi ob naslednjem spletnem projektu, absolutno pa jo priporočam vsem lastnikom mikro in malih podjetij, saj nudi vrhunske spletne rešitve in usluge, prilagojene prav njim.” - Andreja