Spletne strani

Spletna stran je več, kot se zdi na prvi pogled. Strani razvijam z najučinkovitejšimi platformami, ki zagotavljajo optimalne rezultate za nastop spletne strani ter hkrati zagotavljajo hitrost in varnost.

Hugo

Najhitrejši okvir za izdelavo spletnih strani na svetu

Visual Studio Code

Urejevalnik kode, optimiziran za gradnjo sodobnih spletnih aplikacij

GitHub

Razvojna platforma na kateri je koda shranjena

Netlify

Najhitrejši način za izdelavo najhitrejših spletnih strani

Netlify CMS

Sistem za upravljanje vsebin

Kakšen je proces?

1

Pogovor

Pogovor o ciljih vašega podjetja. Strateški pristop do prednosti, ki podjetje izpostavi na trgu.

2

Plan

Izbira spletnih rešitev, ki bodo izpolnile vašo podjetno strategijo.

3

Platforma

Izdelava spletne strani, ki je učinkovita, zanesljiva in hitra, hkrati pa tudi varna.

Reference

Saša je postavila in oblikovala spletno stran od začetka do konca, pri tem je bila zelo hitra, natančna in inovativna. Upoštevala je moje želje ob tem pa s svojimi idejami in vizijo naredila stran pregledno in moderno. Zares najboljša izbira, če niste prepričani kako predstaviti in približati svoj izdelek svetu. Saša je zanesljiva, zagnana in s pozitivnim odnosom do dela vedno predstavi in najde še kakšno rešitev za moje projekte. Priporočam vsem, ki vrjamejo v sveže in nove ideje s katerimi Saša vedno znova preseneti.

Petra Poznič, Telovadnica Atlet

Kot mnogo neprofitnih/malih podjetij sem vedela kako pomembna je rast spletne prisotnosti, pa vendar sem imela premalo časa in veščin za vzdrževanje spletne strani. Ko se je ekipi pridružila Saša, je popeljala stran na nov nivo s kreativnimi idejami o tem kako pritegniti čim več spletne publike, kot tudi izboljšavah za boljšo uporabniško izkušnjo. Brezhibno je sodelovala z razvijalci, IT-podporo in osebjem programa, da bi oblikovala in izvedla vsako pobudo. Saša je kreativna, učinkovita in usmerjena v detajle, da spravi projekt do konca. Toplo jo priporočam!

Ashley Davis, Global Talent

Pošljite sporočilo