Utrinki iz fotografiranja

Saša je umirjena, fokusirana, enostavno vodi in hkrati zelo dobro posluša, si predstavlja bolje, kot znaš sploh ubesediti pričakovanja. Hvala lepa Saša za navdihujočo profesionalno izkušnjo. Absolutno toplo priporočam vsem, ki iščete foto sporočilno gradivo, kjer je sama foto seansa vsaj toliko pomembna kot končni izdelek in njegova nadaljnja marketinška funkcija.

Darja Hvala

Burnout Bye Bye

Iskreno iz srca priporočam. Ker je bilo vse tako hitro dogovorjeno, storjeno, zelo prijetno v Sašini družbi in predvsem imam veliko uporabnih fotografij za promocijo na socialnih omrežjih.

Darja Vesel Lazič

Za Zavedanje

Izkušnja je bila fantastična. Nekaj najlepšega. Dejansko tudi, če imaš malo preveč kg se počutiš kot fotomodel. Absolutno punca ve kaj dela. Paket mi pomeni novo poglavje v življenju na katerega bom imela fantastičen spomin in izkušnjo. Predvsem pa mi je bilo v veselje, da sem spoznala tako super dekle. Izkušnja absolutno ni zadnja. Paket je res nekaj neverjetnega kot iz vidika poslovnega ali osebnega. Mogoče mi je samo žal, da nisem izbrala paket z več slikami.

Mateja Potočar

Neskončni dotik ljubezni

Moja izkušnja s Sašo je super. Moram sicer priznati, da mi je bilo fotografiranje kar malo izven cone udobja, ker tega nisem vajena, a Saša dobro ve kaj dela zato je strah popolnoma odveč. Oblikovala je tudi poseben priročnik z napotki in usmeritvami, ki jih je dobro upoštevati za fotografiranje. Če se še katera skriva za svojim logotipom ali pa se same fotografirate je Saša vsekakor pravi naslov, ker vam bo uredila res top fotke.

Mateja Fišer

Fišer Zavarovanja

Sodelovanje s Sašo je bilo odlično. Dobila sem vse potrebne informacije, vodila me je prijazno, me spodbujala in nasploh sem se ob njej počutila odlično. Všeč mi je, ker je preprosta, a točno ve, kaj dela. Vesela sem, da sem se odločila za njeno ponudbo in prepričana sem, da bova kmalu spet kaj ušpičili skupaj!

Mirjana Grašič

Niyama refleksoterapija in svetovanje

Fotografiranje s Sašo je bila zelo lepa izkušnja. Že, ko sva se pogovarjali po telefonu sem dobila občutek enostavnosti, vendar profesionalnosti, kar je za mene zelo pomembno. Ko pa sem videla svoje izdelke na sliki, mi je bilo zelo lepo, kajti ujela vse tiste občutke, ki jih želim povedati o svojih izdelkih. Zelo jo priporočam.

Marja Mavše

Marjina košara