Pozdravljeni, Saša tukaj

Kot študentka sem se leta 2009 odpravila v Združene države, kjer sem se pridružila atletski ekipi Boise State University Broncos, ter univerzo zastopala v metu kopja med študijem komunikologije.

Poleg izobraževanja in športa sem del svojega prostega časa namenila prostovoljnem delu v lokalnih neprofitnih organizacijah. Po zaključenem magisteriju pa sem začela delovati v neprofitnem svetu. Poslovne izkušnje sem pridobivala na razvojnih področjih za zbiranje sredstev, v marketingu, v organizaciji dogodkov, med vodstvom posameznikov v zaposlitvenem procesu, zraven pa se podjetno krepila v programih lokalne gospodarske zbornice za mlade strokovnjake.

V vsem tem času pa sem vneto vodila programske opreme, implementirala digitalne rešitve ter urejala spletne strani. V iskanju kreativnih rešitev s pomočjo tehnologije sem odkrila tisto resnično veselje.

Po vrnitvi domov po desetih letih življenja v tujini, sem si zadala misijo, da s spletnimi rešitvami pomagam malim podjetjem v doseganju poslovnih ciljev. Moja vizija je, da s poslušanjem vaših potreb, pomagam pri razvoju čim večih zgodb za splet.